пʼятниця, 26 жовтня 2007 07:12

Розпочався конкурс ескізів великого Державного герба

Міністерство культури та туризму оголосило початок конкурсу на найкращий ескіз великого Державного герба України. Він триватиме до 1 вересня наступного року.

Приймають кольорові та чорно-білі ескізи на планшеті формату А3. Розмір малюнка — 100 мм у діаметрі. Пропозиції повинні мати елементи малого Державного герба та герба Війська Запорізького.

До ескізу потрібно додати пояснювальну записку з детальним описом проекту, а також інформацію про автора, його контакти, ідентифікаційний код та розрахункові дані.

Роботи надсилати на адресу Міністерства культури: 01601, м. Київ, вул. Івана Франка, 19, з позначкою: "На конкурс кращого ескізу великого Державного герба України". Конкурс триватиме до 1 вересня 2008 року.

Для авторів найкращих ескізів передбачено нагороди: перша премія — 12 тис. грн, друга — 8, третя — 5. Якщо кращого ескізу не виберуть — конкурс можуть продовжити.

Зараз ви читаєте новину «Розпочався конкурс ескізів великого Державного герба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути