пʼятниця, 21 квітня 2017 06:40

Романа Насірова обрали головою Федерації дзюдо

Федерацію дзюдо України очолив колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров. За нього проголосували очільники обласних федерацій з 22 регіонів країни. 17 квітня провели з'їзд у Києві.

— Дуже захоплююся змаганнями з дзюдо. Але ніколи не чув про дзюдоїста Насірова, — каже колишній прес-аташе посольства Грузії Бачо Корчилава. — Думаю, що члени федерації обрали його головою, бо побачили, як він із легкістю вніс 100 мільйонів гривень застави. Подумали, що Насіров тепер вирішить і їхні проб­леми. Йому це теж вигідно. Бо всіма можливими способами має покращувати свій імідж. Це рішення з розряду таких, коли нам стає смішно, а Насірову і дзюдо — добре.

38-річний Роман Насіров очолив ДФС у травні 2015-го. 3 березня цьогоріч його спробували арештувати детективи Національного антикорупційного бюро. Звинуватили в завданні державі шкоди на 2 млрд грн. Насіров ліг у лікарню, поскаржившись на проблеми із серцем. 13 березня його взяли під варту на два місяці з правом внести заставу — 100 млн грн. Кошти з'явилися за три дні. Їх зібрали дружина і тесть, заявив податківець.

Зараз Роман Насіров цілодобово носить на нозі електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «Романа Насірова обрали головою Федерації дзюдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути