Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2007 07:10

Родичам загиблих шахтарів обіцяють мільйон гривень

По мільйону гривень отримають родичі гірників, які загинули на шахті ім. 50-річчя СРСР у місті Красний Луч на Луганщині. Компенсації виплатить товариство "Краснодонвугілля", якому належить шахта.

— У загальну суму входить страховка від нещасних випадків, а також компенсація від "Краснодонвугілля". Сума останньої — мінімум 200 тисяч гривень. Усього вийде більше мільйона, — кажуть у прес-службі "Краснодонвугілля". — Компенсацію також виплатять і постраждалим шахтарям.

Аварія на шахті сталася минулої неділі. На горизонті 717 м обвалилася порода. На той момент у лаві перебували 11 гірників. Троє вибралися на поверхню самотужки, чотирьох підняли рятувальники, а решта загинули. Нині постраждалі шахтарі  перебувають у Краснодонській міській лікарні.

"Краснодонвугілля" — одна з найбільших вугільних компаній України за видобутком коксівного вугілля. Їй належать 7 шахт і шахтоуправлінь, 2 збагачувальні фабрики, сервісні підрозділи. У компанії працює 20 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «Родичам загиблих шахтарів обіцяють мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути