четвер, 14 червня 2007 07:11

П"ятьох дітей ударила блискавка

У вівторок увечері від удару блискавки на Миколаївщині в селі Катеринівка Веселинівського району загинув 15-річний Максим Чоботарський. Ще чотирьох підлітків госпіталізували.

— Вони зустрічали корів із пасовища, — розповідають у районній міліції. — Максим саме розмовляв по мобільному телефону, коли у нього влучила блискавка.

У селі кажуть, що злива була сильна. Трагедія сталася, коли дощ стих і в небі ще трохи погримувало. Максим загинув одразу, інших дітей осліпило й оглушило. Їх доправили до райлікарні. Односельчани розповідають, що приблизно в цей же час торік утопився молодший брат Максима. Усього в сім"ї четверо дітей.

Так само від блискавки під час грози 30 травня загинули двоє підлітків у селі Дімітрово Лозівського району Харківщини. 16-річні Стас Сороків та Світлана Мелешко ховалися від зливи в покинутому будинку з друзями Максимом та Лідою.

Тоді блискавка вдарила Світлані в груди, а Стасові — в ключицю. Підлітки загинули на місці. Максима та Ліду осліпило, вони знепритомніли.

Рятувальники твердять, що розряд притягнув сигнал мобільного.

Зараз ви читаєте новину «П"ятьох дітей ударила блискавка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути