Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2007 07:01

П"ятирічну Оксану Ласкову потрібно прооперувати до 28 жовтня

 

— Я не уявляю, як за тиждень зможемо зібрати 130 тисяч доларів. Це величезна для нас сума, — каже 27-річна Вікторія Ласкова з Кіровограда. — Але боротимемося до кінця. Куди діватися? Оксанка — наша єдина дитина.

Торік у 5-річної Оксани Ласкової виявили ракові клітини в крові. Минулої п"ятниці з ізраїльської клініки Хадас подружжя Ласкових отримало згоду на лікування їхньої доньки. Дівчинці мають пересадити кістковий мозок від батька. До кінця тижня на її лікування батьки мають зібрати $130 тис.

— Ізраїльські лікарі кажуть, що доньку треба привезти не пізніше 28 жовтня. Інакше шансів вижити в неї немає, — говорить Вікторія Ласкова. — Із тих грошей, що треба, в нас поки що нічого немає. Місцеві органи влади нам відмовили. Сказали, що надавати матеріальну допомогу можуть лише раз. Нам її колись дали — 1000 гривень.

— Я зараз у пошуках спонсорів. У нас же обмаль часу. Від Мінохорони здоров"я таких грошей треба чекати щонайменше рік, — каже 28-річний батько Оксани Максим Ласков. — Якби хоч 100 тисяч доларів зібрати, то було б легше. Клініці необхідно хоча б 80 відсотків передоплати.

Нині дівчинка перебуває в столичному ОХМАТДИТі, де проходить хіміотерапію. На її лікування батьки вже витратили щонайменше $20 тис.

— Учора зранку ми дивилися мультики та читали казку про Віні Пуха, — розповідає мати дівчинки. — Інколи в доньки скаче тиск. Півдня вона може гратися, а півдня плакати.


Реквізити для надання допомоги в гривнях:

Отримувач: Кіровоградська обл., фiлiя "Укрсоцбанк", м. Кіровоград

МФО: 323293

р.р.N29248420100001

Код ОКПО: 09323294

Призначення: Для поповнення СКР N26257420014363, Ласков Максим Вiкторович. Безкорислива фінансова допомога на лікування дитини.

Зараз ви читаєте новину «П"ятирічну Оксану Ласкову потрібно прооперувати до 28 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути