четвер, 22 травня 2008 07:04

П"ятирічну дівчинку вбило струмом

Катерину Генову, 5 років, із села Підгірне Приморського району на Запоріжжі у вівторок убило струмом. Дівчинка схопила неізольовані дроти, які закинув її односелець 58-річний Олександр Бойко на електроопору — крав струм.

Бойко живе на околиці Підгірного. У селі одна вулиця. Напроти чоловіка мешкає подружка Катерини, до якої Генова щодня приходила. Того дня Катя пішли назбирати квітів. Олександр саме закинув дроти на електроопору.

— Дитина схопила їх, і її вдарило струмом. Померла відразу, — кажуть в управлінні МВС Запоріжжя. — Мертву дівчинку чоловік побачив пізніше, злякався і викинув у покинутий колодязь.

Коли ввечері дитина не прийшла додому, батьки почали її шукати. Наступного дня їм допомагало все село, потім підключилися приморські та бердянські правоохоронці.

— Ми прочесали все: ліс, луг і кожну дірку. Думали, що її хтось викрав, — розповідає міліціонер, який брав участь у пошуках дівчинки. Називатися не хоче. — Тоді почали обстежувати всі колодязі. В одному крючок на щось напоровся. Це було тіло Катерини Генової.

Батько дівчини працює в колгоспі, мати — домогосподарка. У подружжя залишилася дев"ятимісячна донька.

— Чесно кажучи, Генови ніколи за малою не дивилися. Вона зранку йшла, а ввечері додому її приводили сусіди, — розказують у Єлизаветівській сільраді, до якої належить Підгірне. — Батьки випивають трохи. Але сім"я не зовсім неблагополучна. Чоловік же на роботу ходить.

Олександра Бойка затримали. Йому загрожує до п"яти років позбавлення волі. Раніше він сидів за крадіжку й те, що мало не зарізав людину.

Зараз ви читаєте новину «П"ятирічну дівчинку вбило струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути