Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2007 07:05

П"яні солдати вкрали у дитини велосипед

Минулої суботи в Кіровограді двоє військовослужбовців, напившись, пограбували 11-річного хлопчика. Міліціонери спіймали їх того ж вечора.

Затримані служать в одній із військових частин на Дніпропетровщині. Одному з них, рядовому, 23 роки. Він контрактник. Інший — 21-річний молодший сержант. До Кіровограда перший поїхав провідати родичів, мав відпустку. А товариш узяв відгул і подався з ним за компанію.

— Обидва були в формі. Цілу дорогу до Кіровограда пили. Те ж саме в місті, — розповідають в управлінні МВС Кіровоградщини. — Мало того: напившись, хлопці змінили собі звання. Купили в магазині нові погони. Так, рядовий став капітаном, а молодший сержант — молодшим лейтенантом. Між собою називали один одного за новими званнями.

Увечері солдати були геть п"яними. Перестрівши 11-річного хлопчика, який їхав на велосипеді додому, запитали, чи справний його транспорт. Погрожуючи малому, що відлупцюють, забрали велосипед. На ньому поїхав "капітан".

— Мати хлопця розповіла нам, що до того син хотів стати військовим. Після цього випадку він їх ненавидить, — каже "ГПУ" місцевий міліціонер, який не захотів назватися.

Військові пояснили свою поведінку тим, що були дуже п"яні й не контролювали своїх дій.

Зараз на два місяці вони арештовані. Сидять у Кіровограді. Проти них порушили кримінальну справу. Обом загрожує до 6 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «П"яні солдати вкрали у дитини велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути