Ексклюзиви
середа, 06 червня 2007 07:08

Психологічний центр в Одесі гасили шість годин

У понеділок на вулиці Пушкінській, що в центрі Одеси, горів Центр психологічної допомоги. Із вогнем боролися шість годин.

— Зайнялося на другому поверсі десь о десятій ранку. Через сім хвилин рятувальники були на місці, — розповідає начальник відділу Центру пропаганди МНС області Сергій Дідковський, 36 років. — Робота ускладнювалася тим, що вікна заґратовані. Там також дерев"яний дах та перегородки.

Із приміщення евакуювали 55 осіб. На першому поверсі там картинна галерея. Полотна встигли винести. У самому психологічному центрі пацієнтів не було.

— Причини пожежі поки що не встановили. Точно, що це не електропроводка, — пояснює Дідковський. — Вогонь розійшовся з боку кабінету бухгалтерів.

Повністю загасити полум"я вдалося о 17-й. Збитки ще не підрахували. Переважно згоріла оргтехніка. Майна з будівлі врятували на 0,5 млн грн.

У січні 2006 року в Одесі згорів обласний будинок прокуратури. За рік до того на розі Пушкінської від вогню постраждав будинок Музею морського флоту України.

На початку травня в місті бомжі спалили приміщення колишнього пивзаводу.

Зараз ви читаєте новину «Психологічний центр в Одесі гасили шість годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути