Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 07:06

Провідниця везла 17 відер ікри

Під час перевірки потягу із Москви до Одеси затримали провідницю, яка в службовому купе перевозила 380 кг червоної ікри.

— У купе наші співробітники знайшли 17 відер червоної ікри, — кажуть у прес-службі управління з боротьби з організованою злочинністю. — Затримана не змогла пред"явити взагалі ніяких документів, що підтвердили б походження, право власності та право на перевезення.

Після цього прикордонники почали перевіряти купе в інших вагонах потягу. У сусідньому викрили ще одну провідницю, яка транспортувала 333 кг червоної ікри. Документів у цієї жінки також не було.

Правоохоронці кажуть, що провідниці працювали як посередники за замовленням українських приватних підприємців. Найімовірніше, робили це вже багато разів.

— Дуже рідко трапляється, що вантажу якось перешкоджають, оскільки таких перевірок проводиться мало, — говорить працівник УБОЗу, який не захотів назватися. — Тому для провідників не проблема провезти через кордон якусь дорогу річ.

Проти провідниць порушили кримінальну справу. Правоохоронці з"ясовують, хто передав ікру та кому вона мала надійти. У столичних супермаркетах червона ікра коштує від 360 грн/кг.

Зараз ви читаєте новину «Провідниця везла 17 відер ікри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути