Ексклюзиви
четвер, 06 вересня 2007 07:10

Продавця автомобілів зарізали у найманій квартирі

3 вересня близько 11 години до міліції Хмельницького зателефонував 23-річний Віталій Мужичук. Сказав, що в будинку на вул. Вайсера, 4/2 на нього напав невідомий.

На першому поверсі будинку міліціонери помітили калюжу крові. За нею знайшли Мужичука. Він затискав рану рукою й намагався викликати по телефону "швидку". Немпритомніючи назвав ім"я — Микола.

— Коли я його побачив, він був уже в агонії, — розповідає завідувач реанімації міської лікарні Анатолій Добровольський. — У нього ми нарахували 12 колото-різаних ран. Лише дві чи три були в груди й живіт, решта — у спину. Жодного акцентованого удару в життєво важливі органи. Думаю, його наздоганяли або добивали на підлозі. За півтори години він помер.

Віталій родом із Хмельницького. Жив окремо від батьків у найманій квартирі. Займався продажем автомобілів. Міліціонери підозрюють, що його вбили на замовлення. За півтори години на мобільний Мужичука телефонували близько десяти людей з різних міст України. Вимагали повернути гроші. Сусіди бачили, як до його квартири заходили двоє чоловіків. Віталій поводився так, наче знав їх.

Зараз ви читаєте новину «Продавця автомобілів зарізали у найманій квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути