Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2007 07:01

Причеп вантажівки збив два автомобілі

У неділю 5 серпня п"ятеро львів"ян на "деу" світло-зеленого кольору поверталися додому з відпочинку на морі.

У машині їхали 43-річний Геннадій Лущак, який був за кермом, його 32-річна дружина, син Володимир, 12 років, його 17-річний друг Олег і ще один член родини. Поблизу селища Десна Вінницького району о 16.20 на їхню смугу із зустрічної виїхав причіп вантажівки "рено".

Обоє батьків Володимира після зіткнення загинули на місці. Помер і їхній 20-річний родич. Самого хлопця з другом відвезли до лікарні. Володимир має безліч переломів та струс мозку. Шансів вижити, за словами лікарів, у нього практично немає.

— У тому, що залишилося від легковика, взагалі важко було вижити, — говорить Світлана Понура із прес-служби вінницького управління МНС. — Рятувальникам довелося розрізати автомобіль, аби звільнити живих та витягнути загиблих.

Аварія сталась через те, що водій вантажівки не впорався з керуванням на мокрій дорозі. Фура везла картоплю до Миколаєва.

Ще один автомобіль, мікроавтобус "фольксваґен", саме в той час віз до Хмельницького вісьмох жителів селища Погребище Вінницької області. Водій спробував уникнути зіткнення з причепом. Звернув на узбіччя, але перекинувся. Загинула 56-річна жінка. Сімох інших пасажирів та водія доставили до Вінницької лікарні з травмами різної тяжкості.

Водія вантажівки відпустили до з"ясування причин аварії.

Зараз ви читаєте новину «Причеп вантажівки збив два автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути