вівторок, 04 грудня 2007 07:11

Президент "Харківміськбуду" загинув на полюванні

Близько другої ночі з четверга на п"ятницю під час полювання в Зміївському районі на Харківщині загинув президент "Харківміськбуду" 47-річний Георгій Блуашвілі.

Він був з двома приятелями 35 і 46 років. Один із них — підполковник міліції, колишній старший дільничний інспектор одного з райвідділів міліції. Коли їхали полем, Блуашвілі був на задньому сидінні машини, в руках тримав рушницю. Раптом неподалік села Суха Гомольша в авто прозвучав постріл.

Георгій Блуашвілі був смертельно поранений у ліву частину грудей. Він устиг сказати, що застрелив себе сам. Через 15 хв. чоловік помер.

Неофіційно правоохоронці розповідають, що мисливці стріляли дичину з вікон машини "підфарним" способом. В Україні він заборонений.

— Невідомі тієї ночі полювали на кабанів і косуль. Ліцензії не мали. Тобто це було браконьєрство, — каже голова Зміївської районної організації товариства мисливців і риболовів Володимир Касько.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Харківміськбуду" загинув на полюванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути