субота, 22 грудня 2007 07:15

Поїзд на перегоні роздавив "газель"

У четвер зранку у Дружківському районі Донецької області на перегоні Кривий Торець–Фенольна вантажний поїзд збив автомобіль "газель". Троє пасажирів загинули на місці.

— Це обладнаний сигналізацією переїзд. Є світлофор, але без шлагбаума, — каже прес-секретар "Донецької залізниці" Володимир Селеванов. — Перед рейками є невеликий підйом. Видимість — 600–700 метрів. Тобто водій міг побачити потяг. Попри заборонений сигнал світлофора, він поїхав. Думав, що проскочить.

Вантажний поїзд курсував із Червоного лиману до Слов"янська. Машиніст почав екстрено гальмувати, але не зміг уникнути зіткнення. Удар прийшовся прямо по центру машини. Авто відкинуло на 30 м.

У салоні були водій Олександр Головков, якому належало авто, та два його товариші. Вони їхали у справах до Дзержинська. Залишалося доїхати 7 км.

З початку року на переїздах на Донеччині сталося 17 аварій поїздів із машинами. Загинули дев"ятеро людей.

— Ці всі аварії трапляються саме на не обладнаних шлагбаумом переїздах, — пояснює Володимир Селеванов. — Водії порушують правила дорожнього руху. Вини залізничників тут немає.

Зараз ви читаєте новину «Поїзд на перегоні роздавив "газель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути