вівторок, 10 липня 2007 07:09

Покусані лисицею діти втекли з лікарні

15-річний Роман і 13-річна Наталя Гербичі з села Річка Міжгірського району Закарпатської області минулої середи опинилися в лікарні. Обох покусала скажена лисиця.

— Брат із сестрою вийшли погратися на город, — розповідає Федір Філіп із обласного управління МНС. — На грядках помітили травмовану лисицю — звірка збив автомобіль. Підлітки хотіли врятувати її й узяли на руки. Доки донесли до двору й зачинили у клітку, лиска покусала обом пальці.

Через два дні тварина загинула. Ветеринари обстежили її та встановили, що лисиця хворіла на сказ.

Обійстя Гербичів одразу продезінфікували. Підлітків повезли до районної лікарні. Та на вихідні брат із сестрою самовільно залишили шпиталь.

— За ними приїхав батько і забрав дітей додому — без виписки та дозволу, — розповідає головний лікар Василь Цар. — Ми не встигли ввести хворим іще один препарат. Без нього життя Романа та Наталі під загрозою.

Медики поїхали в село шукати хворих підлітків. У фельдшерсько-акушерському пункті Річки кажуть, що вся родина Гербичів пішла в гори збирати чорниці.

Зараз ви читаєте новину «Покусані лисицею діти втекли з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути