Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 07:09

Почався відбірний тур конкурсу "Нова хвиля-2008"

У понеділок розпочався відбірний тур міжнародного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля-2008". Шість років поспіль змагання проводять у Юрмалі. Торік друге місце на ньому здобув дует "Барселона", а 2005-го також другою стала співачка Тіна Кароль.

Відбірний тур в Україні триватиме два місяці. Участь у конкурсі можуть взяти виконавці віком від 14 до 30 років. Для цього слід надати оргкомітету заходу відомості про себе, фото та три-чотири композиції в жанрі популярної музики у власному виконанні.

Заявки прийматимуть до 20 лютого за адресою: Київ, бульв. Верховної Ради, 20. А 23 лютого в одному з київських клубів відбудеться прослуховування учасників, де журі визначить найкращих. Вони представлятимуть Україну на фінальному відборі в Москві наприкінці березня. Тоді ж визначать конкурсанта, який поїде до Юрмали.

Поїздку музиканта, підготовку до конкурсу, проживання та харчування на конкурсі фінансують організатори.

— Іноді талановиті люди не розуміють, як треба підготуватися. Не завжди правильно підбирають репертуар, — каже один із організаторів, генеральний директор компанії "АРС" Олександр Румянцев. — У деяких просто немає коштів на запис фонограми. Наша мета — допомогти їм. Ми пояснюємо, як він має бути одягнений, що і як має співати.

Переможець конкурсу "Нова хвиля-2008" отримає $120 тис. Одному з фіналістів — спеціальний грошовий приз у $50 тис. від співачки Алли Пугачової. 2005 року його отримала Тіна Кароль.

Зараз ви читаєте новину «Почався відбірний тур конкурсу "Нова хвиля-2008"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути