четвер, 15 березня 2007 18:12

Після серіалу дев"ятикласник "замінував" школу

15-річний Андрій із села Поляна Шепетівського району, що на Хмельниччині, минулої суботи зателефонував за номером 112. Підліток повідомив, що поблизу Шепетівської школи N3 закладена вибухівка.

— Виклик спочатку потрапив до чергового в Хмельницький міськвідділ міліції. Той переадресував його на чергового по області. Звідти вже подзвонили до нас, — розповідають у Шепетівському управлінні міліції.

До школи виїхала міліція, піротехнічна служба, "швидка". Однак вибухівки не виявили. Зрозуміли, що це був жарт. Почати шукати винуватця.

На Андрія вийшли того ж дня. Як працює система відстеження подібних дзвінків, правоохоронці не розкривають. Посилаються на таємницю слідства. Разом із батьками підлітка доставили в Шепетівське управління міліції.

— Хлопець розповів, що перед тим як подзвонити, дивився фільм "Кадети". Серія була якраз про мінування. Разом із товаришами вирішили й собі так пожартувати, — кажуть правоохоронці.

Андрій із порядної сім"ї. Батько хлопця працює директором сільського будинку культури, а мати — в кафе у Києві. Міліція вирішує питання про порушення кримінальної справи. Оскільки підліткові ще немає 16-ти, відповідатиме за нього батько.

Зараз ви читаєте новину «Після серіалу дев"ятикласник "замінував" школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути