Ексклюзиви
субота, 08 грудня 2007 07:08

"Піккардійців" слухали в проходах між рядами

Гурт "Піккардійська терція" у вівторок у Дніпропетровську виступив із ювілейною програмою, присвяченою 15-річчю їхньої діяльності.

— Уже 15 років ми не втрачаємо популярності саме тому, що виступаємо без феєрверків і кордебалетів. Нам не потрібно прикрашати свої виступи, тому що співаємо чесно. Цим і заробляємо гроші, — сказав перед концертом соліст групи Андрій Капраль, 32 роки.

Концерт проходив у Російському театрі ім. Горького. Близько сьомої вечора людей запускають у залу. Деякі йдуть зі стільцями, бо місць нема. У касі кажуть, що люди придбали 570 квитків від 90 до 250 грн. Але прийшло значно більше.

— Наші прихильники іноді пишуть на сайті, що квитки дорогі, але йти треба, — зазначає художній керівник Володимир Якимець, 33 роки. — Ми вибачаємося, але це варто того, повірте.

Народний артист України Михайло Мельник перед концертом згадує гастролі 1991 року, коли гурт співав тільки для нього з дружиною. Тримає в руці кілька білетів по 200 грн для друзів, які мають підійти.

— Якби я був дівчиною, я б закохався у цих талановитих співаків. Їм немає рівних у світі, — говорить Мельник. — Постійно кажуть, що у Дніпропетровську холодно сприймають "західників". Але такі концерти об"єднують людей. Саме тому всі підспівують уже з другої-третьої пісні.

За годину до початку виступу в співака Богдана Богача, 32 роки, народилася друга донька. Посеред концерту його привітали колеги і глядачі. Перша дитина два роки тому також з"явилася на світ, коли її батько співав на гастролях.

За 15 років роботи "Піккардійська терція" видала понад 300 пісень, які виконують 12 мовами світу.

Зараз ви читаєте новину «"Піккардійців" слухали в проходах між рядами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути