пʼятниця, 25 січня 2008 07:12

Перекинувся рейсовий автобус на Чернігівщині

Минулого понеділка вранці з села Кудрівка Сосницького району на Чернігівщині виїхав автобус до Сосниці. У салон набилося чимало людей. О 7.20 "пазик" зіткнувся з "газеллю".

— В автобусі було чоловік із 50, — розповідає 51 річна Тамара Свириденко з Киріївки Сосницького району. — "Газелька", що їхала за нами, пішла на обгін. Дорога була нечищеною. Мікроавтобус стукнув "пазик" у правий бік, і він захитався. Водій почав гальмувати, але нас повело в кювет. Із кабіни водія повалив дим. Люди кричали: "Горить. Ми тут задушимося!". Почали товктися одне по одному, щоб вибратися.

Водій вибив лобове скло. Пасажири почали вилазити із салону. Молодші давили старих. Якійсь жінці з Ляшківців поламали ребра. "Газель" теж упала в кювет. Пасажирів там не було. За кермом перебував житель Новгород-Сіверського Іван Луговський.

— Чоловіки з "пазика" одразу кинулися до нього розбиратися, — веде далі Тамара Савівна. — Я й деякі пасажири пішки рушили на Сосницю.

До Сосницької райлікарні звернулося троє людей із забоями. У Наталії Донець, 27 років, із Киріївки закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку.

Зараз ви читаєте новину «Перекинувся рейсовий автобус на Чернігівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути