Ексклюзиви
четвер, 17 лютого 2011 07:30

Перед смертю Олега Надточія хотіли звільнити

У вівторок помер начальник Головного управління агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації 38-річний Олег Надточій. Колеги пов'язують смерть із критикою уряду за найвищі ціни на продукти.

— Олег Михайлович хворів на цукровий діабет та гіпертонію. Кожного дня на роботу йшов із пляшкою води, часто пив таблетки, — каже працівник ОДА. Просить не називати його. — Останні події, пов'язані зі стрімким ростом цін на продукти харчування, дуже сильно переживав. За те, що в області вони найвищі в Україні, отримав догану від голови адміністрації. А за кілька днів на колегії міністр аграрної політики Микола Присяжнюк підняв питання про звільнення Надточія. Після цієї новини Олегові Михайловичу стало погано та різко піднявся тиск.

Олег Надточій виховував двох синів.

Увечері того ж дня не стало керівника Чернівецької обласної ради 64-річного Василя Ватаманюка. Йому стало зле на роботі, звідки його забрала "швидка". У лікарні впав у кому. Близько двох років тому мав інфаркт міокарда. Почав регулярно лікуватися та приймати ліки.  Головою облради був із 19 листопада минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Перед смертю Олега Надточія хотіли звільнити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути