пʼятниця, 26 жовтня 2007 18:35

Перед 50-річчям Юзькова закусали шершні

49-річного чоловіка на прізвище Юзьков із міста Новоград-Волинський, що на Житомирщині, на смерть закусали шершні. За кілька днів чоловіку мало виповнитися 50 років.

Ювілей Юзьков планував святкувати вдома. Перед святом вирішив трохи прибрати. У кутку кімнати на стелі була жовта пляма. Чоловік хотів її зішкребти. Раптом обвалилася штукатурка і звідти вилетіли комахи. Вони накинулися на господаря. Наступного дня Юзьков не відповідав на дзвінки. Зять пішов переконатися, чи все гаразд із тестем.

— Картина, яку побачив молодик, могла прикрасити будь-який фільм жаху. По стелі й по стінах кімнати повзали комахи. Усе жужчало, — розповідають у прес-службі МНС Житомирщини. — Шершні настільки обсіли люстру, що крізь них ледве пробивалося світло. Тіло, обліплене комахами, лежало на підлозі. Поряд із ним валялися частинки їхнього гнізда.

Зять, прикрившись курткою, витягнув тестя до коридору. "Швидка", що приїхала на виклик, змогла лише підтвердити смерть. Лікарі кажуть, що укуси шершнів викликали больовий шок та алергію. Їх було настільки багато, що вижити чоловік просто не міг.

Районні рятувальники потруїли комах дихлофосом. Між стелею було гніздо площею до 1,5 кв м і завтовшки до 30 см.

Зараз ви читаєте новину «Перед 50-річчям Юзькова закусали шершні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути