Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 07:11

Павло Мікулін залякав продавщиць гранатою

"Він був п"яний, коли зайшов. Узяв пляшку найдешевшої горілки і простягнув 50 гривень. Я дала здачу. Сказав, що то мало. Кричав, що дав 100 гривень і вимагав грошей. Погрожував прийти з гранатою. Ми думали, то — жарт", — розповідає продавщиця невеликого продмагу в спальному районі Харкова Марина Нежибовська.

Наступного ранку чоловік повернувся. Як і обіцяв — із гранатою в руках. Наказав прощатися з життям. Продавщиці кинулися викликати міліцію. Зловмисник утік.

Затримали "підривника" за кілька годин. Ним виявився 37-річний Павло Мікулін. Чоловік працює токарем на заводі, що неподалік. Стояв у курилці. Гранату РГД-5 тримав у кишені.

— Якби він її зірвав, то могли би бути жертви. Там заряд тротилу понад сто грамів, радіус ураження — 20 метрів, — пояснює дільничний.

Павло розповів міліціонерам, що гранату знайшов на вулиці. Сусіди запевняють, що чоловік завжди був тихим і не хуліганив. Жив сам. Пити почав два роки тому, після загибелі нареченої.

Нині Мікулін на підписці про невиїзд. Йому загрожує 7 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Павло Мікулін залякав продавщиць гранатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути