середа, 22 серпня 2007 07:10

Пам"ятник жабі встановлять у Бердянську

На Приморській набережній у Бердянську, що на Запоріжжі, поставлять пам"ятник жабі.

— Мер уже два роки обіцяв поставити такий пам"ятник, — розповідає керівник прес-служби Бердянської міськради Ірина Єгорова. — Присвячується таким людським рисам, як жадібність і заздрість. А жаба асоціюється саме з цими якостями.

Пам"ятник мають установити до кінця вересня. Зараз монумент уже повністю відлитий. Залишилося лише скріпити разом усі частини. Проектував скульптуру місцевий художник-монументаліст Микола Мироненко.

— Жаба сидітиме на чотирьох головах — чоловіка, жінки, дитини та пенсіонера. Це свідчить про те, що жадібність притаманна усім людям, — розповідає Ірина Єгорова. — Сама жаба дуже товста, з широкою посмішкою. У руках тримає два мобільних телефони та пачку грошей. На шиї — масивний золотий ланцюжок.

На пам"ятник пішло 50 тис. грн. Він зроблений із бронзи вагою понад 250 кг. Основним спонсором став "Блок Литвина", членом якого є Валерій Баранов.

Зараз ви читаєте новину «Пам"ятник жабі встановлять у Бердянську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути