Ексклюзиви
пʼятниця, 24 березня 2017 06:50

Оренда житла подорожчає до Євробачення

Із квітня подорожчає оренда квартир у Києві. Ціни зростуть щонайменше на 20%, прогнозують експерти з нерухомості. Причина — пісенний конкурс Євробачення, що відбудеться в столиці 9—13 травня.

— Спершу збільшиться вартість подобової оренди. Зараз найдешевші однокімнатки пропонують по 300–400 гривень за добу. Вищого сегменту — 500–800. Стане вдвічі дорожче, — каже столичний ріелтор Тетяна Михайліна, 29 років. — Власники намагатимуться здати квартири приїжджим, отримати долари. Іноземці більш вимогливі до житла. Просять велике ліжко. Якщо пралька не віджимає, відразу підуть геть. Але доплачують за прибирання, закупи, приготування їжі та екскурсії.

Згодом зростуть ціни й на довгострокову оренду. Особливо здорожчають однокімнатні квартири. Можуть додати до тисячі гривень. Орендарі легше погоджуватимуться на це, коли немає рахунків за опалення. Це стосується помешкань, які здаватимуть заново. Власники житла, які вже мають клієнтів, піднімати плату не наважаться.

Зараз ви читаєте новину «Оренда житла подорожчає до Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути