Ексклюзиви
середа, 21 січня 2009 18:17

Ольга Семенина випала з п"ятого поверху

47-річна Ольга Семенина з села Селевинці Немирівського району лежала в  райлікарні. 14 січня о 3.00 вона випала з п"ятого поверху. Зламала стегно, ребра, отримала забій головного мозку. Жінка при свідомості, розмовляє.

Тривалий час Ольга страждає на шизофренію та параною.

— У пацієнтки пішло загострення, — каже головний лікар Немирівської райлікарні Олександр Конотоп, 49 років. — Щоб не сталося трагедії, її з села привезли до нас. Це було приблизно 22-га година. Десь о третій ночі її повели в туалет, бо ходити на горшок вона не хотіла. У коридорі почала вириватися. У приміщенні великі вікна. Вона випадково зачепила одне, розбила і випала.

Три роки тому з п"ятого поверху лікарні падав чоловік. Теж залишився живий.

— Це місце вважається щасливим, — каже немирівчанка Любов Дудник, 34 роки. — Під вікнами клумби, асфальту немає. От чоловік падав, у нього була біла гарячка. Обійшовся  незначними ранами. Чудеса! Бо був колись случай, хтось випав із другого поверху — і на смерть.

У Немирівський район жінка разом із матір"ю переїхали з міста Червоноград Львівської області 2007-го. У селі Селевинці купили хату.

— Оформлена хата на Ольгу Семенину, — каже працівниця сільради, свого імені не називає. — Я її бачила лише раз, коли та приходила оформлювати документи.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Семенина випала з п"ятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути