Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 07:05

Олег Єрьоменко розбився в ДТП

У вівторок в аварії загинув генеральний директор Старокраматорського машинобудівного заводу 40-річний Олег Єрьоменко. ДТП сталося біля міста Новомосковськ на Дніпропетровщині.

Розбився також його брат. Він був за кермом. Охоронець у тяжкому стані в лікарні.

— Авто Єрьоменка, "Тойота Камрі", при обгоні на перехресті врізалося в "копійку". Вона саме повертала ліворуч. Після того іномарка з"їхала в кювет і врізалася в дерево, — розповідають у прес-службі ДАІ області.

Олег Єрьоменко народився у місті Краматорськ на Донеччині. Там закінчив школу і ПТУ. Після армії займався будівництвом. У 1990-х заснував підприємство "Укрмашкомплект". Старокраматорський машинобудівний завод очолив три роки тому.

— 21 березня відзначили його 40-річчя. Через рік у них з дружиною мало бути 20-річчя сімейного життя, — кажуть в адміністрації заводу.

Єрьоменко був членом Партії регіонів, входив до політради Краматорської міської організації партії. Любив готувати. Улюбленою стравою була печена на вогні баранина. Займався плаванням та баскетболом.

Разом із дружиною Лілією виховував двох дітей. 18-річний Ярослав зараз вчиться в Інституті міжнародних відносин. 11-річна донька Ольга ходить до школи.

Зараз ви читаєте новину «Олег Єрьоменко розбився в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути