Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2011 06:00

Новини коротко

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Національний заповідник "Софія Київська" передали в розпорядження Міністерства культури. Від 1996 року ним опікувався Держкомітет із питань містобудування та архітектури. Працівники заповідника називають це рішення безпідставним. Екс-голова Служби безпеки Валентин Наливайченко заявив про загрозу забудови історичної місцевості поблизу "Софії Київської". Вважає, що підпорядкування заповідника міністерству сприятиме цьому. Міністр культури Михайло Кулиняк запевняє, що будівництва не буде.

1245 ручних гранат та 155 артилерійських снарядів виявили рятувальники поблизу села Млинівці Зборівського району Тернопільщини. Закопані були за 60 м від залізничної колії Тернопіль—Львів та 100 м від станції Млинівці. Діставали їх три дні.

Екс-мерові Чернівців Миколі Федоруку шукатимуть роботу в обласному Центрі зайнятості. Туди на облік він має стати найближчим часом. У центрі розповіли, що підібрати вакансію Федоруку буде непросто. Для висококваліфікованих менеджерів пропозиції із відповідним рівнем зарплати трапляються рідко. У відставку мера відправили 31 березня депутати міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути