четвер, 12 листопада 2009 07:39

Новини коротко

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Сьогодні, у четвер, в Одеський морський порт привезли на судні двох самок бегемотів. Звірів мали вивантажувати близько 4 год. Одну тварину відвезуть у миколаївський звіринець, іншу — в харківський. Їх привезли з ізраїльського зоопарку "Рамат Ган" у Тель-Авіві. У листопаді 2008-го в миколаївському звіринці померла самка бегемота Стела, і зоологи почали шукати пару самцю Казимиру.

За кілька днів у Києві стартує конкурс "Я люблю метро". Це буде змагання на краще фото, малюнок і вірш, присвячені столичному метрополітену. Вислані на конкурс роботи виставлять в Українському домі. Переможців нагородять річними проїзними на метро та іншими подарунками. Керівництво метрополітену має повідомити подробиці умов конкурсу. Річні проїзні на метро 2008-го коштували близько 600 грн. Пізніше їх скасували, ввівши місячні.


Від "свинячого" грипу померли 17 українців. За словами Василя Лазоришинця, заступника міністра охорони здоров"я, всього станом на вчора в Україні підтверджені 70 випадків захворювання на грип A/H1N1. Із початку епідемії, кажуть у МОЗ, усього померли 189 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути