середа, 23 травня 2007 07:09

"Нашоукраїнець" Дмитро Мицак розбився на машині

48-річного голову Токмацької районної державної адміністрації Запорізької області Дмитра Мицака хоронили в понеділок. За два дні до цього він розбився на машині.

Аварія сталася на автошляху Енергодар–Бердянськ, що в Чернігівському районі Запорізької області. Автівкою "Деу Нубіра" чиновник керував сам.

— Машина вилетіла на зустрічну, з"їхала в кювет і втаранилася в дерево. Мицак помер на місці, — говорять у прес-службі обласного ДАІ. — Слідство встановлює причини ДТП.

Кажуть, Мицак мав проблеми з тиском та серцем. Перед аварією три доби був у дорозі. Їздив до Вінниці, Києва. Дорогою додому в нього стався серцевий напад.

— Десь два тижні тому прийшла до райдержадміністрації бідна жіночка з іншого району. Казала, що хоче потрапити на прийом до Дмитра Дмитровича. Їй хтось розповів, що він допоможе з роботою, — каже помічниця Мицака. — Він запросив ту жінку до себе в кабінет і дійсно допоміг працевлаштуватися.

Народився Мицак у селі Балкове Токмацького району. Жив там із дружиною та двома доньками. Головою адміністрації працював третій рік. Був депутатом від "Нашої України".

Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнець" Дмитро Мицак розбився на машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути