четвер, 19 липня 2007 07:07

Наркоман збив двох школярів

Минулої суботи в місті Апостолово на Дніпропетровщині іномарка "Дачіа-Логан" збила двох школярів. Один хлопчик загинув одразу. Інший з важкими травмами потрапив до реанімації.

— Увечері восьмикласник Костя Трачук і дев"ятикласник Михайло Дудковський поверталися зі ставка, — каже начальник районної міліції Василь Кобець, 34 роки. — Водоймище розташоване за містом в селі Ленінське. Хлопці їхали на одному велосипеді. При в"їзді в Апостолово на них ззаду наїхала іномарка.

Від удару школярі перелетіли через машину і впали на дорогу. Костянтин загинув на місці, а Михайла з переломами рук і ніг повезли до районної лікарні.

Водій утік із місця події. А через кілька годин його затримали. Видала пом"ята машина. 25-річний чоловік перебуває на обліку в місцевому наркодиспансері.

На допиті він сказав, що їхав зі швидкістю до 80 км/год. Чому зник із місця аварії, не пояснив. Йому загрожує до 15 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Наркоман збив двох школярів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути