Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2018 07:50

Найбільша родина нараховує 347 людей

Автор: www.oblvesti.com.ua
  Родина Семенюків із селища Доброслав Лиманського району Одеської області. Голова сім’ї 87-річний Павло Миколайович стоїть у центрі в білій сорочці
Родина Семенюків із селища Доброслав Лиманського району Одеської області. Голова сім’ї 87-річний Павло Миколайович стоїть у центрі в білій сорочці

Найбільша родина України живе у селищі Доброслав Лиманського району на Одещині. Нараховує 347 людей: голова родини, 13 дітей, 127 онуків, 203 правнуки і три праправнуки. Родину занесли в Національний реєстр рекордів України.

Сім'я — євангельські християни. Найстарший у роду 87-річний Павло Семенюк.

— Я завжди мріяв мати велику родину. Щоб не одну душу, а багатьох привести до Бога, — говорить Семенюк. — У мене по роду сім'ї — багатодітні. Баба ще мала 18 дітей.

Усі члени родини Семенюків живуть у селищі. Допомагають одне одному будувати хати, вести господарство. Разом збираються на свята та дні народження. Регулярно ходять до церкви.

— Глава сім'ї усіх любить однаково сильно. Найстаршій його доньці 66 років, а наймолодшим праправнукам немає 12 місяців, — говорить Лана Вєтрова, керівник Національного реєстру рекордів України. — Доки ми готувалися до оформлення рекорду і його реєстрації, в родині народилися ще троє дітей. Тому ми можемо говорити про 347 людей лише станом на сьогодні.

Родина Семенюків претендуватиме на світовий рекорд. Зараз найбільшою сім'єю планети вважають індійську. Нараховує 192 людини.

Зараз ви читаєте новину «Найбільша родина нараховує 347 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути