вівторок, 10 червня 2008 07:10

Надувна гірка покалічила чотири людини

У суботу близько першої години дня в столичному парку ім. Воїнів-інтернаціоналістів смерч підірвав 12-метрову надувну гірку. Підняв її на 5 м й переніс через клумбу. За 20 м вона вперлася в крону дерев і перекинулася. Двоє дітей, які в той час були на гірці, випали на землю.

Лікарі шпиталізували 13-річного хлопчика з підозрою на розрив легені, 12-річну дівчинку із закритою черепномозковою травмою та 59-річну жінку з травмою стегна.

— Усе це сталося в мене на очах. Спершу я помітила стовп пилюки, який раптово піднявся біля церкви, це за сто метрів від того місця, де стояла гірка. Він налетів на неї відірвав від землі, — розповідає "ГПУ" продавщиця квасу Тетяна Гончарук, 45 років. — Потім хлопці, які дивилися за гіркою, на руках носили дітей. У той же час другий різкий порив вітру підняв у повітря іншу, меншу гірку. Якби вони обоє нормально кріпилися, то ніякий би вітер їх не підірвав. У той же вечір дві гірки й надувний басейн вивезли трактором.

Місцеві розповідають, що гірка в парку стоїть третій рік. Цього року поставили ще одну — меншу. На місці атракціонів наступного дня залишилися два металеві штирі кріплення.

— Я думала свого дворічного Назара пустити, аби він там погрався, тепер точно не дозволю, — говорить Діана Данильченко, 24 роки.

Мами, які гуляють у парку з дітьми, кажуть, добре що все сталося в суботу. Більшість батьків у вихідні везуть синів і дочок за місто.

Київські рятувальники повідомили, що надзвичайна подія сталася через посилення вітру та неякісний монтаж надувної гірки. 15 хв забави на атракціоні коштували 15 грн.

Зараз ви читаєте новину «Надувна гірка покалічила чотири людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути