понеділок, 19 січня 2009 18:34

Начальника міліції застрелили на полюванні

13 січня на полюванні поблизу сіл Будище і Дроздовиця Городнянського району Чернігівщини застрелили колишнього начальника Городнянської міліції 48-річного Миколу Полового.

Микола Михайлович вийшов у відставку приблизно рік тому у званні підполковника. Працював начальником районної дільниці осушувальних систем.

"Труп із вогнепальним пораненням у груди з нарізної зброї знайшли близько другої ночі члени опергрупи, які виїхали на місце пригоди. Причини й обставини трагедії з"ясовують. Одна з версій міліції: невідомі, що полювали в лісовому масиві, за дичину прийняли людину (Полового М.М.) й відкрили вогонь з автоматичної зброї. Потім зрозуміли, що влучили в людину. Після цього з місця події зникли. Встановлюють осіб, присутніх у момент убивства", — повідомляє офіційний сайт обласної міліції. Стріляли з карабіна. У вівторок увечері правоохоронці затримали двох підозрюваних. Третього шукають.

Тим часом Городнею ширяться чутки, що тієї ночі на полювання з Половим їздили начальник міліції, прокурор і начальник лісового господарства.

— Це плітки, — пояснює телефоном прокурор Городнянського району Володимир Швед. — Із начальником райвідділу міліції ми виїздили на місце події, це входить у наші службові обов"язки.

Поки що правоохоронці не відповідають на запитання, чому полювали вночі і хто викликав опергрупу.

Зараз ви читаєте новину «Начальника міліції застрелили на полюванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути