Підприємець із Черкас 41-річний Анатолій Гладкий змусив колег щоранку з"їдати бутерброд із салом, часником або цибулею. Із понеділка на пропускному пункті на таці лежать канапки, порізана цибуля, зубки часнику. Кожен працівник мусить тут-таки з"їсти бутерброд. Це контролюють охоронці й лише тоді пропускають на територію. Їхнє підприємство розвозить продукти по торговельних мережах.
— У Черкаській філії в нас працює 450 людей. У компанії — понад 1000, — каже заступник керівника Сергій Сухін, 39 років. — Щодня з"їдаємо 12 кілограмів сала. Купуємо на базарі свіже.
Підприємство закупило 1200 марлевих пов"язок і праски для їх знезараження.
×
Коментарі