пʼятниця, 13 квітня 2018 05:11

Почали монтувати фан-зони до фіналу Ліги чемпіонів

Минулого тижня в Києві розпочали підготовку до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться 26 травня. Спортивна подія збігається з Днем міста, тому святкуватимуть чотири дні — з 24 по 27 травня.

На вул. Хрещатик, від ЦУМу до вул. Городецького, облаштують офіційну фан-зону "Селище чемпіона".

— Щодня тут дивитимуться футбольну гру до 20 тисяч осіб. Зробимо музей Ліги чемпіонів. 25 травня транслюватимемо "матч зірок", — каже начальник управління туризму КМДА Антон Тараненко.

Фан-зони будуть також на Контрактовій площі, у парку Тараса Шевченка й на майданчику перед палацом "Україна". У кожній працюватиме мобільний туристичний інфоцентр. Тут консультуватимуть туристів, продаватимуть картку "Київ-Пас". Її можна використовувати як проїзний у метро. Дає змогу безкош­товно чи зі знижками відвідати музеї, галереї, ресторани, кафе і бари. Прогулятися на катері по Дніпру від річкового порту або подивитися місто з екскурсійного автобуса. Картка коштуватиме 450–1050 грн. Ціна залежить від терміну дії — від доби до 72 годин.

У кожному районі столиці Київзеленбуд висадить тематичні клумби і встановить арт-інсталяції. Зокрема, на Голосіївському проспекті з'явиться об'ємний напис, присвячений чемпіонату, та вертикальна конструкція "Кубок УЄФА".

Підготовка до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА коштуватиме місту 25 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Почали монтувати фан-зони до фіналу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути