Ексклюзиви
вівторок, 29 серпня 2017 05:20

На місці знесених кіосків облаштують сквер

Автор: Оксана Худояр
 

У ніч на 22 серпня біля виходу зі станції метро Політехнічний інститут комунальники бульдозерами і кранами знесли 17 кіосків. Уранці згребли їх і завантажили на самоскиди.

— Тут ніби ракетний удар був, — каже Нізамі Мамедов, власник магазину молочних продуктів. — О другій ночі поліцейські перекрили провулок Політехнічний. На території були два сторожі й одна продавщиця. Подзвонили нам. Доки ми їхали, кіоски поваляли і порізали ­зваркою.

Деякі павільйони повністю розгромлені. Подекуди видно вцілілі морозильні камери. На дорозі валяються шматки ковбаси, кришки від унітазів, пластиковий посуд. Підприємці підбирають уцілілий товар. Кажуть, дозвіл на розміщення МАФів мають, податки сплачують.

"Кіоски закривали вхід до математичного ліцею №142. Місту не платили. Незаконно підключалися до електрики, — написав у "Фейсбуку" радник мера 31-річний Дмитро Білоцерковець. — Підприємців попереджали про демонтаж сім разів. Востаннє — кілька тижнів тому. Вони користувалися "кришуванням" різних чиновників, тож сподівалися на свій "дах".

На місці знесених кіосків облаштують сквер.

Зараз ви читаєте новину «На місці знесених кіосків облаштують сквер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути