Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2018 05:15

На місці знесених кіосків на Андріївському узвозі паркують автомобілі

Вранці 4 квітня комунальні служби за підтримки патрульної поліції знесли майже сотню торгових яток і кіосків на перетині Андріївського узвозу з вул. Володимирською і Десятинною. Сувенірами тут торгували з 2005 року. У народі це місце прозвали "п'ятачком".

"Демонтували один з останніх "шанхаїв" у центрі міста на верхньому майданчику Андріївського узвозу, напроти 25-ї школи. Підприємцям, які продавали вироби ручної роботи, запропонували перебратися на Алею художників у спеціально відведені місця. Але ручної роботи там було мало, в основному – Китай", – написав у "Фейсбуку" радник мера Дмитро Білоцерковець, 32 роки.

Вдень, коли залишки кіосків прибрали, на їхні місця стали паркувати автомобілі. Фото стихійної парковки виставив у мережу киянин Іван Яковина. Автомобілі загородили більшу частину тротуару, майже не залишивши місця пішоходам.

На зауваження щодо парковки Білоцерковець відповів, що чіпати машини поки що не мають права:

– Закон, який дозволить місту реагувати на залишені авто в заборонених для цього місцях, набуває чинності за 180 днів після підписання президентом. Він зробив це 29 березня.

Зараз ви читаєте новину «На місці знесених кіосків на Андріївському узвозі паркують автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути