Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2007 07:15

На дільницях померли два міліціонери

У неділю вранці в Маріуполі Донецької області на виборчій дільниці N51 знайшли мертвою молоду жінку-міліціонера. Вона вночі охороняла бюлетені. Через інцидент роботу виборчої дільниці затримали на 55 хвилин.

Правоохоронці відмовляються від пояснень. Кажуть тільки, що основна версія слідства — самогубство. Таке, мовляв, могло статися через емоційну напругу. Жінка померла о п"ятій ранку в пологовому будинку. Саме там базувалася виборча дільниця. Слідів насильницької смерті не виявили.

— У неї вогнепальне поранення у голову, — розповідає прокурор Іллічівського району міста Маріуполя Георгій Козуб. — Звичайно, перша версія — самогубство. Але ми не відкидаємо й інші.

Ще одна смерть міліціонера сталася на дільниці N158 у місті Чернухи Полтавської області. 33-річному чоловікові близько 18.00 стало зле. Він вийшов і сів у власну машину. Там і помер. Його знайшов напарник.

У селищі Володарка Київської області 78-річна жінка прийшла на дільницю з чоловіком. Утім проголосувати не змогла. У неї стався серцевий напад.

— Вона хворіла серцево-судинними захворюваннями, — кажуть у медпункті селища. — Ми прийшли, але допомогти не встигли.

Зараз ви читаєте новину «На дільницях померли два міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути