Ексклюзиви
пʼятниця, 09 червня 2017 05:15

На Андріївському узвозі зводять "монстра"

На столичному Андріївському узвозі розпочалося будівництво багатоповерхівки. Зводить її одеська компанія "Кадор груп". Це перший її проект у столиці. Власник фірми — бізнесмен сирійського походження Аднан Ківан.

На сайті "Стольний град" з'явилися оголошення про продаж житла в новобудові. Ціна 1 кв. м стартує від $2,1 тис. на другому поверсі. На восьмому — $3,3 тис.

Із фірмою "Кадор груп" пов'язані кілька скандальних будівництв в Одесі. Неодноразово ЗМІ писали про зв'язки Ківана з колишнім головою тамтешньої облдержадміністрації Міхеілом Саа­кашвілі. Зокрема, його компанія перерахувала 2 млн грн до фонду "На благо Одеси", який фінансував рекламні ролики губернатора.

Перед місцевими виборами в Одесі позаторік журналісти повідомляли, що Аднан Ківан мав очолити кампанію "Блоку Петра Порошенка". Тоді "Самооборона Майдану Одеси" направила президенту листа, в якому звинувачувала бізнесмена в ухилянні від сплати податків і незаконній забудові історичного центру міста.

Зараз ви читаєте новину «На Андріївському узвозі зводять "монстра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути