Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 07:08

Мотоцикл врізався в єдине дерево біля дороги

Троє людей — брат, сестра та їхній знайомий, у середу ввечері загинули в аварії мотоцикла "Дніпро" поблизу села Веселе Бериславського району Херсонщини. Люди поспішали на поїзд. Не доїхали півдороги.

— Вони врізалися в одне-єдине дерево на всі 5 кілометрів дороги. Воно справа стоїть. Зліва багато дерев, лісопосадка невелика. Але їх повело на правий бік, — розповідає 33-річна Ірина Федова із села Новопавлівка Великоолександрівського району Херсонщини.

27-річна Алла приїхала до Новопавлівки на похорон батька. У вівторок поверталася додому в Миколаїв. На вокзал її підвозив десятикласник Вадим Сидорчук із сусіднього села Першотравневе. Мотоцикл позичив у друга. Із ними поїхали два брати Алли — Олександр, 19 років та 21-річний Микола Волошини. Залізнична станція Біла Криниця розташована за 5 км від Новопавлівки.

— Водій їхав надто швидко. Тому не впорався з керуванням, вилетів із дороги і врізався в дерево, — кажуть в управлінні ДАІ Херсонщини. — Мотоцикл від удару розлетівся на шматки.

В аварії загинули Алла, Олександр та водій мотоцикла Вадим Сидорчук. Микола перебуває в райлікарні зі струсом мозку. Йому поки що не казали, що брат і сестра загинули.

Волошини переїхали до Новопавлівки рік тому. В їхній сім"ї дев"ять дітей. Вони дорослі, більшість живуть окремо.

Аллу та Олександра поховали вчора. Торік у жінки від раку помер чоловік, залишився 8-річний син.

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикл врізався в єдине дерево біля дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути