середа, 18 квітня 2007 07:07

"Міс Україна-2007" стала Ліка Роман із Ужгорода

  Переможниця конкурсу ”Міс Україна-2007” Ліка Роман (праворуч) брала участь у змаганні красунь під номером 23
Переможниця конкурсу ”Міс Україна-2007” Ліка Роман (праворуч) брала участь у змаганні красунь під номером 23

На 17-му національному конкурсі "Міс Україна-2007" перемогла 21-річна студентка Ліка Роман з Ужгорода. У грудні вона представлятиме Україну на конкурсі "Міс світу-2007".

Ліка навчається на п"ятому курсі Ужгородської філії Київського славістичного університету міжнародних відносин. Її батько Віктор — музикант, мати Світлана — модельєрка. Дівчина на "відмінно" закінчила в Ужгороді 19-ту школу. Відвідувала танцювальний гурток. Грає на фортепіано. Родина в Ліки — протестанти, дівчина ходить до церкви.

Красуня працює перукаркою в Ужгороді в салоні "Скорпіон". Ліку побачила там колишня дружина Нестора Шуфрича 33-річна Наталія Ворона, яка була "Міс Ужгород-1991".

— Якось я зайшла до салону і попросила господиню, Віру Захарівну, порекомендувати найкращу майстриню. Вона порадила Ліку, — згадує Наталя. — Дівчина дуже гарна. Я запитала, чи не хоче стати моделлю. Раніше Ліці пропонували роботу моделі в Японії, але дівчина відмовилася. Ліка не вірила, що може перемогти в конкурсі "Міс Україна", — додає. — 1 квітня, коли потрібно було фотографувати дівчат-конкурсанток для буклету, вона була хвора. Тому на фотографії вийшла недобре.

Параметри красуні трохи "скромніші" за класичні — 81-61-87.

— До конкурсу "Міс світу" ми відгодуємо її, — запевняє голова журі Лілія Кузнєцова. — За три останні тижні Ліка вже й так набрала 3 кілограми.

У журі конкурсу був боксер Володимир Вірчіс, 33 роки.

— Мені більше сподобались перша віце-міс 16-річна Ганна Габ із Черкас і 21-річна одеситка Галина Андреєва, — зізнається він.

У фіналі думки членів журі розійшлися. Одразу троє конкурсанток отримали по три голоси — Ліка Роман, Ганна Габ і Галина Андреєва. Президентка конкурсу "Міс світу" Джулія Морлі вирішила, що найкраща з них — Ліка.

Корона "Міс України" — зі срібла та золота, інкрустована коштовностями — коштує 180 тис. грн. Переможниця отримала ще грошовий приз — 250 тис. грн. 

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна-2007" стала Ліка Роман із Ужгорода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути