Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2008 07:01

Міліціонера можна побити за 5 гривень

У дитячому парку відпочинку в центрі Сімферополя минулими вихідними з"явився атракціон "Удар міліціонера". За 5 грн перехожі можуть тричі вдарити чучело співробітника ДАІ та випробувати силу власного удару.

— Я злой мент. Я тот, кто тебя штрафует. Докажи, что ты круче, ударь меня, — таке запрошення лунає з програвача всередині автомата. Бити даїшника треба в гумове коло, яке зображує живіт.

35-річна Олена Клющ працює в обсерваторії, що розташована в парку. Вона щодня йде на роботу повз атракціон. Каже, що поряд завжди граються діти, а їхні батьки кучкуються біля автомата. Кричать, сперечаються. Жінка запевняє, що фігура виглядає доброю.  Біля неї часто бачить правоохоронців:

— Вони не сердяться, навпаки, радіють. Хоча інспекторів ДАІ там не бачила. Лише міліціонерів.

— Ми працюємо з орендарями, які платять гроші за те, щоб їхні атракціони були в нашому парку, — розповідає директор дитячого парку Олександр Мірошниченко. — Заборонити встановлювати той чи інший ігровий автомат я не в праві. Якщо автомат з"явився та має популярність, значить людям він потрібен.

Підприємці, які орендують в парку місця під автомати, говорять, що такий атракціон виготовляють за кордоном. Він користується популярністю в багатьох країнах. Кажуть: міліціонера б"ють близько десяти людей за годину. Переважно молоді чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонера можна побити за 5 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути