Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 07:09

Мер Феодосії помер після гри у футбол

Мер Феодосії помер після гри у футбол

8 березня помер міський голова Феодосії Володимир Шайдеров. Йому було 52. Під час гри на футбольному полі стадіону "Кристал" у нього розірвався тромб.

— Він прийшов на роботу, був веселим та бадьорим. Трохи пожартував, поздоровляючи чоловіків із жіночим святом, — розповідає заступник мера Анатолій Крицький. — Йому виклали оперативну інформацію про стан міста. Близько десятої поїхав на стадіон.

На футбольному полі Володимирові Шайдерову стало зле. Коли бив по воротах, прихопило серце. За 5 хв. приїхала "швидка". Мера доправили до міської лікарні. Майже три години медики боролися за його життя.

11 березня Володимирові Олександровичу мали вручити нагороду "Кращий мер України".

У мерії розповідають, що в Шайдерова було хворе серце, але він любив спорт. Улітку хотів брати участь у світовій першості із самбо серед ветеранів. У суботу він вирішив провести перше тренування як підготовку до змагань.

Володимира Шайдерова обирали міським головою тричі: у 1998, 2002 і 2006 роках. У нього залишилися дружина Наталія та сини — Олександр і Дмитро.

Зараз ви читаєте новину «Мер Феодосії помер після гри у футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути