субота, 17 травня 2008 07:11

Маршрутка роздавила пасажирку на зупинці

У вівторок зранку в Луганську на автобусній зупинці по вулиці Чапаєва маршрутка переїхала 55-річну Ірину Ковальову. Водій не дочекався, коли жінка вийде з мікроавтобуса, і поїхав.

— Вона пенсіонерка. Перед виходом показала посвідчення на пільговий проїзд. Потім почала повільно виходити, — розповідає Ольга Хомякова з прес-центру ДАІ в Луганську. — Водій, поспішаючи, закрив двері й різко рушив. Плащ пасажирки опинився в дверях, і авто затягнуло її під колеса.

— Ми почали кричати водієві, щоб той зупинився, — каже пасажирка цього маршруту Олена Чміль. — А він був увесь якийсь нервовий, розгніваний. Напевно, розлютився, що жінка показала пенсійне посвідчення.

Охоронець магазину біля дороги бачив, як водій вийшов, підняв поранену жінку, посадив на лавку й поїхав. "Швидку" викликали пасажири, які стояли на зупинці. Але лікарі врятувати Ірину Ковальову не встигли. Та померла від розриву внутрішніх органів і перелому таза.

Співробітники ДАІ почали пошуки водія. Чоловіка затримали, коли той віз пасажирів у зворотному напрямку. Він одразу не повірив, що жінка померла. Водія після допиту відпустили на підписку про невиїзд. Йому загрожує до 8 років в"язниці.

Ірина Ковальова — корінна луганянка. У неї залишився чоловік, дорослий син і онуки. Жінка нещодавно вийшла на пенсію. Працювала на фабриці.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутка роздавила пасажирку на зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути