Ексклюзиви
середа, 07 березня 2007 19:03

Квитки на електрички продають на платформах

Касири залізничної станції Олика, що в селі Дерно Ківерцівського району на Волині, пропонують пасажирам купити квитки на електро- чи дизель потяги на платформі. Закривши касу десь за 10 хв. до прибуття поїзда, виходять на перон із терміналом для продажу проїзних документів та підходять до кожного подорожуючого. Запитують, куди пасажир збирається їхати та чи не бажає взяти квиток.

— У нас є план: щодня маємо здати приблизно 50–60 гривень, — пояснює 38-річна касирка Вікторія Чернецька. — Як не добрали, докладаємо з власної кишені. Самі люди рідко приходять до каси, бо нащо платити за квиток, якщо можна проїхати зайцем.

Жінка додає, що разом із напарницею вигадала новий спосіб продажу проїзних документів недавно. Так квитки пасажири беруть охочіше, бо в селі люди знають одне одного.

Після того, як касирки почали виходити на платформу, штрафів за невиконання плану не сплачували, радіє Вікторія Чернецька.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на електрички продають на платформах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути