субота, 22 березня 2008 07:13

Квартирні шахраї виманили 100 тисяч гривень

Чернігівська міліція розшукує шахраїв, які виманили в городян гроші на житло. Ошукали 12 людей, що вклали в будівництво 100 тис. грн.

Із радянських часів у райцентрі стоїть недобудована 5-поверхівка на 90 квартир. Роботи припинили після того, як звели три поверхи. 2006-го до міста приїхав колишній голова будівельного кооперативу 52-річний Володимир Лопатін.

— Відкрили офіс, набрали персонал, — розповідає начальник райвідділу міліції Володимир Тепух, 36 років. — Зуміли переконати міську раду виділити землю, на якій стоїть довгобуд. Обнесли майданчик парканом, виставили охорону, завезли будматеріали. Будинок мали здати до 31 серпня 2007 року.

Членам кооперативу, які мали пай за радянських часів, пропонували відмовитися від нього за грошову компенсацію чи доплатити й отримати нерухомість. Однокімнатні квартири продавали по $8 тис. Люди несли гроші, а будівництво не починалося. Згодом інвестор зник із грошима.

На недобудованому будинку біля ринку досі висить рекламний щит із контактним телефоном Лопатіна. Але він не відповідає. Вказано, що будівництво починається 1 квітня, у День сміху.

Зараз ви читаєте новину «Квартирні шахраї виманили 100 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути