Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2007 07:12

Куйбіда переїхав секретаря дільничної комісії

Секретаря дільничної виборчої комісії в селі Прибилів Тлумацького району Івано-Франківської області Галину Когут, 37 років, поховали у день виборів. Минулої п"ятниці жінка потрапила під колеса вантажівки 38-річного Василя Куйбіди.

— Галя поспішала до виборчої дільниці Тисмениці по бюлетені, мала зустрітися із сільським головою Григорієм Борецьким, — розповідає бухгалтер сільради Любов Когутяк, 45 років. — Не помітила машини, а шофер саме виїжджав на центральну вулицю Володимирську з провулку, де стоїть його хата. Їхав заднім ходом. Це нещасний випадок.

Жінка загинула на місці, односельці навіть не викликали "швидкої". Поховали Галину Когут у неділю — чекали на її братову Христину, заробітчанку з Італії. Галина не була одруженою, виховувала 10-річну доньку брата Андрія Наталку. У загиблої залишилися матір та старенька бабця. Жінки мають невелике господарство.

Василя Куйбіду міліціонери не затримували. Чоловік має 20 років водійського стажу, та нині боїться сідати за кермо. Він одружений, виховує двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Куйбіда переїхав секретаря дільничної комісії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути