Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 07:13

Крокодила Годзі спалили на смітнику

Крокодил на прізвисько Годзі здох у міні-басейні Донецького управління МНС минулої п"ятниці. Він прожив лише два дні, відколи його знайшли жителі Маріуполя.

Годзі спіймали минулої середи працівники підприємства "Маріупольстроймонтаж". Півторарічний нільський крокодил ще в травні втік в Азовське море під час вистави пересувного цирку "Шапіто". Коли на нього натрапили на території маріупольського підприємства, то відправили на реабілітацію в Донецьке управління МНС.

— Від нього тхнуло бензином. Мабуть, крокодил ним і отруївся, — припускають рятувальники Донецька. — За два дні він лише кілька разів відкривав очі. Решту часу просто спав і майже не рухався. Тому коли здох, рятувальники не вірили. Викликали навіть ветеринарів.

У понеділок крокодила мав забрати дресирувальник із цирку 19-річний Артем Каракат.

— Мені так сумно. Я сподівався, що заберу Годзі й ми далі працюватимемо. Думав, що на наші номери ходитиме більше відвідувачів, бо такий знаменитий крокодил, — розповідає Артем. — У мене є й інший — кайман Данді. Купив його ще в серпні. Гадав, робитиму з ними спільні номери.

Тіло крокодила спалили в п"ятницю ввечері на одному із донецьких смітників.

Зараз ви читаєте новину «Крокодила Годзі спалили на смітнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути