середа, 14 листопада 2007 07:02

Кращим стриптизером України став учитель фізкультури

Автор: фото: УНІАН
  Зліва направо: учасник чемпіонату з чоловічого стриптизу ”Містер-Твістер” із Києва, ”Оскар” із Донецька та переможець ”Страйк” (Олексій Суровцев) із Дніпропетровська
Зліва направо: учасник чемпіонату з чоловічого стриптизу ”Містер-Твістер” із Києва, ”Оскар” із Донецька та переможець ”Страйк” (Олексій Суровцев) із Дніпропетровська

Вихідними у дніпропетровському нічному клубі "Рай" відбувався чемпіонат України з чоловічого стриптизу. Подивитися на це дійство прийшли близько 300 чоловік, переважно жінки. За квитки заплатили від 50 до 100 грн. Вони й обирали переможця.

Змагання проходять у два етапи. Спочатку учасники виконують сольний номер у сценічному костюмі. У другому турі стриптизери залучають до танцю глядачів. Танцюрист під сценічним псевдонімом "Оскар" із Запоріжжя кілька секунд танцює на колінах у білявки. "Страйк" із Дніпропетровська та конкурсант із Одеси "Чорний Діамант" витягають дівчат на сцену.

Коли чоловіки починають роздягатися, публіка "заводиться" й верещить. Стриптизери залишаються в білизні — дівчата встають і аплодують, голосно кричать "вау", деякі стрибають від задоволення.

— Мені найбільше сподобався виступ запорізького "Далласа", — говорить Олександр Холодов із Дніпропетровська. — Він дуже артистичний. Танцював із шваброю. Одягнув її в курточку, в один рукав просунув свою руку, якою і тримав швабру, й водночас імітував обійми. Було круто.

За перше місце змагалися шість стриптизерів. Спочатку нічний клуб "Рай" проводив відбірні тури містами України, розповідає арт-директор Володимир Колпак, 24 роки. Глядачі оцінювали виступи конкурсантів за п"ятибальною шкалою. Заповнювали анонімні анкети.

Перше місце дісталося 25-річному Олексію Суровцеву під псевдонімом "Страйк" із Дніпропетровська. Наступного року він представлятиме Україну на міжнародному чемпіонаті з чоловічого стриптизу в Іспанії.

— Я був упевнений, що ввійду до трійки переможців, але не думав, що займу перше місце. Мені здавалося, що переможцем буде запоріжець "Даллас", — каже Олексій. Він танцював у жовтому плащі, масці та капелюсі. — Подивитися мій виступ прийшла дружина й батьки. Тато був уперше, а мама вже п"ятий раз. Дискомфорту перед ними не відчував. Навпаки, це додавало впевненості.

Олексій — учитель фізкультури за освітою, але в школі лише проходив педагогічну практику. Його дружина, 26-річна Ольга, викладає англійську мову. Вони одружилися торік.

Танцювати стриптиз Суровцев почав чотири роки тому. Вперше виступив у дніпропетровському барі "Біла акація".

— Мені подобалося танцювати, але було соромно роздягатися, — розповідає Олексій. — А зараз маю не менше чотирьох виступів на тиждень. Устаю об 11–12 ранку, іду на тренажери, а потім займаюся хореографією, музикою.

Інколи на закритих вечірках жінки пропонують провести разом ніч. Олексій запевняє, що не погоджується. Скільки заробляє, не зізнається. Каже, професійний стриптизер за виступ бере не менше $100. За перше місце на чемпіонаті України йому вручили $500, диплом і набір косметики.

Зараз ви читаєте новину «Кращим стриптизером України став учитель фізкультури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути