Ексклюзиви
пʼятниця, 18 травня 2007 07:02

Кондуктори страйкуватимуть через пісню "Олені"

Афіш вінницького гурту "ТІК" у громадському транспорті не хочуть бачити кондуктори міських трамваїв та тролейбусів. Кажуть, що слова в пісні "Олені" їх ображають. Якщо рекламу таки розмістять, кондуктори погрожують не вийти на роботу.

Скандал викликав рядок із пісні: "Мене задовбали трамваї і колії, кондуктори, дебіли і профілакторії...".

— Тепер, коли пасажири хочуть нас образити, то наспівують ці слова, — розповідає 39-річна Людмила Доберчак кондуктор трамвая N4. — Повірте, це неприємно.

Працівники комунального транспорту звернулися до керівництва Вінницького трамвайно-тролейбусного управління. Повідомили, що влаштують страйк.

— Вранці приніс плакати, а ввечері подзвонили з управління, — говорить російською продюсер гурту 22-річний Олег Збаращук. — Довелося забрати. Така реакція мене здивувала.

Автор слів та виконавець пісні "Олені", соліст "ТІКу" Віктор Бронюк, стверджує, що нікого не хотів ображати. Мовляв, між словами "кондуктори" та "дебіли" стоїть кома.

Продюсер гурту каже, що на запланований на 30 травня концерт у Вінниці заяви кондукторів не вплинуть. Афіші розклеїли по місту, заплатили за рекламу на радіо та телебаченні.

— А ті, хто вважає себе дебілами, помиляються — це не про них, — запевняє Збаращук.

Зараз ви читаєте новину «Кондуктори страйкуватимуть через пісню "Олені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути