середа, 12 березня 2008 07:07

Керівника СБУ обікрали в київському готелі

Уранці 8 березня у виконувача обов"язків голови СБУ Валентина Наливайченка, 42 роки, вкрали гаманець. Сталося це в п"ятизірковому готелі "Хаят Рідженсі" в центрі Києва. У портмоне було $400, дві банківські картки та водійські права.

— Так, це дійсно сталося, — каже "ГПУ" начальник прес-служби МВС у Києві Володимир Поліщук. — Уже порушили кримінальну справу. Винних шукають. Але подробиць я не знаю.

Кажуть, у суботу вранці Валентин Наливайченко із дружиною приїхали до фітнес-центру готелю. Чоловік вирішив піти до басейну, попрямував до роздягальні. Повернувшись після плавання, виявив пропажу портмоне. Шафка для особистих речей залишилася неушкодженою.

Валентин Наливайченко зателефонував начальникові міліції в Києві Віталію Яремі. На місце пригоди прибули 10 міліціонерів. Подейкують, що до готелю їх не впускали. Біля дверей ті майже дві години доводили охороні, що прибули за викликом.

У готелі відмовилися розповідати "ГПУ" будь-які деталі пригоди. Спроби поговорити із прес-секретарем керівника СБУ виявилися невдалими. У вівторок на зустрічі з журналістами Наливайченко підтвердив, що в нього викрали гаманець. Сказав, що подав заяву до міліції.

Зараз ви читаєте новину «Керівника СБУ обікрали в київському готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути